top of page

Jennifer

Ik ben Jennifer Marie Bardoul, moeder van 3 geweldige kinderen.


Van jongs af aan al heel gevoelig voor mijn omgeving en energiën, ook heb ik een hele grote interesse in spiritualiteit mede door de dingen die ik zag en vooral voelde. Inmiddels kan ik zeggen dat ik heldervoelend en helderwetend ben.

Ik ben op 19 jarige leeftijd begonnen met werken als schoonheidsspecialist en al gauw merkte ik op dat tijdens het masseren van mensen de hoofdpijn of spanningen wegtrokken. Op een gegeven moment had ik een zeer spiritueel iemand in mijn stoel en hij zei dat ik aan het magnetiseren was, ik had toen geen idee. Mijn interesse werd nog meer aangewakkerd en bleef me ontwikkelen op het gebied van schoonheid en spiritualiteit.

Jennifer Bardoul
Contact

Het leven heeft mij veel hobbels gegeven die me telkens weer stimuleerde om meer te leren en te ontdekken hoe de menselijke geest werkt en wat er spiritueel allemaal gebeurt.

Inmiddels 23 jaar verder ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van pijn en ben ik waar ik nu sta, een vrouw in connectie met zichzelf, mijn lichaam, en de natuur. Mijn leven stroomt, ik ervaar veel vreugde in de kleine en grote dingen, ik ben trots op wie ik nu ben en hoe ik in het leven sta. Het leven is vol magie en daar wil ik iedere vrouw kennis mee laten maken.

Mijn harte wens is dat Connected Women een plek is waar iedere vrouw, iets kan leren over het vrouw zijn, bewustzijn, schoonheid, sensualiteit, meditatie, zelfliefde, maar ook een plek waar ik je help door pijn heen te komen en vervolgens los te laten waardoor jij als vrouw dichter bij je eigen stralende ziel komt. Dit kan door mijn spiritual beauty experience, praat sessie, loslaat sessie of een one day retreat of een reading.

Het maakt mij zo gelukkig dat ik dit werk mag doen, het is mijn passie om schoonheid en spiritualiteit te combineren, vrouwen laten stralen van binnen en buiten dat is mijn wens voor iedere vrouw!
Ik leer vrouwen naar zichzelf te kijken in de spiegel en in het hart.

Liefs Jennifer

bottom of page