top of page

Healing

Mijn healing bestaat uit 3 onderdelen die los of gecombineerd met elkaar kunnen worden.
Vaak zie je dat mensen eerst een reading door mij laten doen en van daaruit gaan we over op een loslaat sessie en of praat sessie. Het maakt niet uit waar je mee begint, misschien kom je eerst wel voor een Spiritual Beauty Experience en is je interesse gelegd en ben je nieuwsgierig wat er nog meer voor jou in petto is.
Jennifer Bardoul
The one day retreat: een mooie mogelijkheid is om deze 3 op een dag te combineren.
Reading

READING

Wat houdt een zielsreading in?

In deze sessie stem ik me af op jouw ziel en ga aan de slag met jouw hulpvraag. Als deze er niet is vraag ik de boodschap die op dit moment voor jouw hoogste goed is. Regelmatig ontvang je inzichten over een bepaalde situatie waar jij al langere tijd mee rondloopt, dit kan echt van alles zijn: pijn, verdriet, de liefde, het leven zelf. Schroom niet om contact op te nemen. Er is altijd hulp voor iedereen. Vooraf wens ik niet teveel info omdat dit mijn reading kan beïnvloeden, dus een beknopte hulpvraag is gewenst.
 
Dan ga ik voor je aan de slag, dit kan op afstand of bij mij in de winkel onder het genot van een kopje thee en heerlijke geuren. Ik neem de reading voor je op zodat je deze thuis nog eens terug kan luisteren en er nog even mee te zijn. Door dit te doen zorg je ervoor dat je de gehoorde informatie kan gaan integreren. Hierdoor komt er persoonlijke groei. Het kan zijn dat je een klein beetje huiswerk krijgt die de energie laat stromen waardoor heling opgang kan komen. Als dat het geval is en je wenst echt iets uit je reading te halen is het raadzaam om dit advies op te volgen omdat je je ziel laat zien dat je serieus bent en de energie kan gaan veranderen.
 
Mochten we de reading op afstand doen dan kan een telefonische afspraak worden gemaakt. Wanneer dit gewenst is, om de info nog verder te bespreken, mijn ervaring is dat dit vaak nog meer inzichten en helderheid geeft in jouw persoonlijke boodschap. 
Wanneer is een reading iets voor jou?
 • Voel je je ontevreden?
 • Voel je je verveeld?
 • kan je niet stoppen met denken?
 • Heb je twijfels over je relatie?
 • Heb je twijfels over je werk?
 • Voel je je constant gestrest
 • Ervaar je nog weinig plezier in je leven?
 • Heb je gedachten als ‘is dit het nu?’
 • Moet ik scheiden?
 • Ik ben onzeker
 • ontevreden over je lichaam?
 • Overgewicht
Wanneer een healing voor jou is is heel uiteenlopend. Je kan bij mij met alles terecht, ook als je je er voor schaamt of misschien juist dan.
De reading duurt gemiddeld 90 minuten line. Voor deze uitwisseling vraag ik € 116,25.

Op afstand vraag ik € 99,-. Dit is inclusief nabellen.
 
Na aanleiding van de zielsreading kan het ontzettend helpend zijn om een loslaat sessie te boeken, waarin je direct aan de slag gaat met jouw pijnpunten, die je op dat moment belemmeren.
Loslaat sessie

LOSLAAT SESSIE

Ik zal je eerst uitleggen wat emoties en trauma doen in het lichaam. Deze worden opgeslagen in het bindweefsel en bliven daar zitten, met als gevolg dat de energie in je lichaam niet meer goed kan stromen. Hierdoor krijg je klachten. Dit kan iedere lichamelijke kwaal zijn: migraine, nekpijn, rugklachten, pijnlijke knieën, buikpijn. Ook als je geen lichamelijke klachten hebt maar je geestelijk voor uitdagingen staat kan het enorm helpend zijn naar het pijnpunt in het lichaam te gaan. Vaak weet je niet eens dat er een pijnpunt is totdat ik het aanraak.

Het woord depressie zegt het eigenlijk al zo mooi. Depression, het onderdrukken van emoties en trauma. Wanneer we een depressie ervaren geven we geen ruimte aan bepaalde emoties of hebben we deze niet voldoende weten te ventileren. Al deze emoties worden opgeslagen in ons prachtige en hyperintelligente lichaam. Je kan jezelf bevrijden van deze pijnlijke stukken in je leven. Ik kan je hiermee helpen en je gemakkelijk leren hoe je emoties en andere patronen los kan laten. 
In de loslaat sessie maak ik gebruik van lichaamsgericht loslaten. Dat houdt in dat je heerlijk bij mij in de stoel komt liggen. Je komt bij mij in een zuivere en veilige ruimte en we gaan met jouw klacht en of problemen aan de slag om het vervolgens weer los te laten. Al na 1 sessie ervaren mensen een verschil, een gevoel van opluchting, stroming, warmte, liefde, verwondering, levensenergie. Vaak ben je na 3 sessies al van je klachten af.
 
Ik werk fysiek en energetisch en maak gebruik van body d-armouring, triggerpoint, healing en de Sedona methode. Deze behandeling leert je in contact te komen met je lichaam en je eigen energie, en leer je gemakkelijk de loslaat methode zelf toe te passen.

Je leven zal vele malen soepeler gaan lopen. Je krijgt mensen op je pad op de juiste tijd en plaats, die je kunnen begeleiden en helpen. Synchroniciteit wordt vele malen groter. Je leert van jezelf te houden, van je lichaam en je ziel. Bovenal leert het je jezelf te dragen in moeilijke tijden. 

Een vrouw in contact met zichzelf kan zichzelf helen.
Wanneer is een loslaat sessie iets voor jou?
 • Deze sessie is geschikt voor iedereen.
 • Ervaar je depressie?
 • Wil je jezelf beter leren kennen?
 • Voel je je niet fit?
 • Ben je steeds ziek?
 • Ervaar je geen vreugde?
 • Heb je last van hardnekkige patronen?
 • Heb je last van overgewicht?
 • Doe je steeds dingen die je eigenlijk niet wil?
 • Heb je onverklaarbare klachten, lichamelijk of geestelijk?
 • Kan je moeilijk plezier ervaren?
 • Heb je relatie problemen?
 • Ben je gewoon nieuwsgierig?
 • Ben je opzoek naar persoonlijke groei?
Deze sessie is 120 minuten en de uitwisseling is € 155,-. 

Van te voren is het lastig in te schatten hoeveel tijd we nodig hebben, daardoor kan een sessie uitlopen. Per half uur reken ik daar € 30,- voor. Dit altijd in goed overleg met jou.
Praatsessie

PRAATSESSIE

Tijdens een praatsessie kan je je hart luchten in een beschermde omgeving. Door te praten over dat wat je dwars zit, geef je aandacht aan jouw probleem of gevoel en juist deze aandacht zorgt ervoor dat je het kan gaan helen en vervolgens los kan laten. Wegkijken heeft geen zin want dan gaat het zich vastzetten in je lichaam en zorgen voor blokkades.
 
Soms is het te moeilijk om te bespreken met je partner, vriend/vriendin, familielid. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Middels mijn sterke lijn met de engelen en mijn ervaringsdeskundigheid op zeer veel uiteenlopende gebieden als dood, jeugdtrauma, scheidingen, bedrog, ziekte, ga je naar huis met helderheid op je situatie. Ik geef je mijn spirituele oogpunt mee, waardoor je sneller door pijnlijke en verdrietige processen of levensvragen gaat. Ik leer je hoe je van pijn kunt gaan groeien en bloeien. Ik ben er voor jou.
De praatsessie kan fysiek of op afstand.
Tijdens een praatsessie doen we een korte meditatie, bespreken jouw pijnpunten, ik geef je inzichten, en krijg je wat huiswerk mee.
De praat sessie duurt gemiddeld 90 minuten en als uitwisseling vraag ik € 116,25
Jennifer Bardoul

Jennifer

Ik ben Jennifer Bardoul.

Moeder van 3 prachtige kinderen, Sterre-Maria, Jade-Maria en Zen-Jaime. Ik heb altijd al geweten dat ik dit beroep wilde gaan uitoefenen en zelfs na 20 jaar heb ik nog veel passie en liefde voor mijn werk, nu zelfs meer dan ooit!

Een aantal jaren geleden besloot ik het roer om te gooien. Ik stopte met mijn praktijk in Amsterdam en ging op huizenjacht in de natuur. Zo zijn we neergestreken op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn.

bottom of page