top of page

Spiritual Beauty 
Experience

De Spiritual Beauty Experience is een uitgebreide intensieve gezichtsbehandeling die sterk tegen de veroudering werkt, maar ook heel erg geschikt is voor de jongere huid. Al na 1 behandeling straalt je huid al zoveel meer en is je huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen, collageen en elastine aan te maken.
 
Deze behandeling kan je meerdere keren dicht op elkaar doen als zijnde een kuurtje, hoe vaak dit nodig is doen we in overleg met elkaar.
Jennifer Bardoul
Wil je gewoon een keertje een mooie glowy skin en of een diepe ontspanning ervaren dan is deze Spiritual Beauty Experience echt geweldig. Kijk bij ‘Cliënt Love’ hoe anderen de behandelingen bij mij ervaren. Hier lees je de reviews van de dames die je voor zijn gegaan.
Screenshot 2022-03-19 at 11.38.09.png
Waarom noem ik deze behandeling ‘Spiritual Beauty experience’?

Ik heb de gave gekregen om tijdens de behandeling te magnetiseren. Dit is in aanraking met de huid waardoor je al in een diepe ontspanning raakt. Terwijl jij heerlijk ligt te genieten van een masker ga ik je je energetisch veld opschonen. Hier merk je in principe niet veel van. Wat men wel ervaart is zeer diepe ontspanning. Geregeld ziet men de prachtigste kleuren, krijgt men inzichten die ze nodig hebben of laten oude pijn los die opgeslagen ligt in de chakra’s. Tijdens deze behandeling kies ik op gevoel de voor jou passende muziek tijdens de behandeling. Het zal een ware Experience zijn die met de mind niet altijd te bevatten is. Het leuke is dat je huid zo prachtig glanst dat je van binnen en buiten weer glanst.
Ik werk met cosmeceuticals dat wil zeggen dat dit huidverzorging is die een stapje verder gaat. Deze verzorging werkt tot in de levende cellen en stimuleert daar de cellen weer te activeren en sneller te werken. Tijdens het ouder worden is het de celstofwisseling die trager wordt en deze geven wij met de cosmeceuticals van Reviderm een schopje onder zijn kont.
 
Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur zoals microdermabrasie van Reviderm en ultrasound stimuleren we de huid nog meer om te ontgiften en de celstofwisseling ook weer te activeren. Soms werk ik met bindweefselmassage en soms met hoogwaardige fruitzuren, alles om die huid weer heerlijk te laten stralen. Na deze behandeling is het ook van belang om veel te drinken: water of kruidenthee, om zo het ontgiftingsproces te ondersteunen en je lichaam en energetisch lichaam verder op te schonen.

Duur van de behandeling is gemiddeld 2 uur. Voor deze uitwisseling van energie vraag ik 155 euro.
Jennifer Bardoul

Jennifer

Ik ben Jennifer Bardoul.

Moeder van 3 prachtige kinderen, Sterre-Maria, Jade-Maria en Zen-Jaime. Ik heb altijd al geweten dat ik dit beroep wilde gaan uitoefenen en zelfs na 20 jaar heb ik nog veel passie en liefde voor mijn werk, nu zelfs meer dan ooit!

Een aantal jaren geleden besloot ik het roer om te gooien. Ik stopte met mijn praktijk in Amsterdam en ging op huizenjacht in de natuur. Zo zijn we neergestreken op de Utrechtse Heuvelrug in Doorn.

bottom of page