top of page

Cliënt love

Jennifer’s behandeling is zo bijzonder, hoe zij je aanraakt is zo mooi. Ik heb dit werkelijk nooit eerder mogen ervaren. Het is niet alleen dat je aan de buitenkant een bijzonder mooi resultaat ziet, je bent echt aangeraakt van binnen en van buiten. Dit is een spirituele ervaring die heel lang op je doorwerkt.
 
Dank je wel lieve Jennifer!
I am not so good at treating myself to this kind of luxury, but it was sooo worth it. To start with, I felt really safe in Jennifer’s hands. She has so much knowledge and is such a peaceful person. I’ve started taking better care of my skin afterwards and I often hear that I shine more than before.
 
Thank you so much Jennifer!
De combinatie van healing en beauty bij Jennifer was zo geweldig! Van binnen voel ik me geholpen om mijn pad verder te bewandelen en mijn huid is weer gezond. Jennifer is een prachtige vrouw die je op de juiste manier helpt om je kracht te vinden en het uit te stralen.
Wow, wat voelde ik mij heerlijk tijdens de behandeling van Jennifer. Als een prinses zo vertroeteld door Jennifer’s kundige handen en haar fijne, geduldige en liefdevolle energie. Na afloop moest ik echt even “terug” in de echte wereld. Het mooie is dat Jennifer’s behandeling niet alleen van buiten een prachtig resultaat heeft, maar ook van binnen heeft ze iets bij mij in gang gezet, waardoor ik gedwongen wordt om nog meer vanuit mijn Innerlijke Kern te leven.
 
Dank je wel lieve Jennifer voor deze bijzondere ervaring.
Wat een fantastische huid behandeling! Ik voelde zoveel warmte en liefde. En na afloop voelde ik me heel rijk! 
Jennifer laat je van binnenuit stralen. Op haar geheel eigen wijze zet ze jouw chaos (blokkades) subtiel en met humor om in helder geformuleerde thema’s. Waar je in samenwerking met haar aan mag gaan werken. Door haar combinatie van een professionele huidexpert en ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke groei zijn de resultaten betoverend.
Jennifer heeft een directe (hulp)lijn met engelen. Ze is zeer intuïtief, warm en heerlijk chaotisch en (daardoor) juist gestructureerd. Ze heeft pret. Een goed esthetisch oog. Vind de schoonheid van buiten en verbind deze met binnen. Ze is inspirerend en gevend in haar zijn.
Zo blij met Jennifer, haar reading was echt heel toepasselijk. De kaarten gaven precies aan wat er op dit moment in mijn leven speelt. Haar ingesproken healing heeft na het beluisteren al een enorme rust in mijn geest en lichaam gegeven. Dit wil ik elke week!
Jennifer's reading op afstand kwam wel binnen! Ik vond het prettig om naar je ingesproken sessie te luisteren. Je stem is kalmerend, daardoor blijf je geïnteresseerd luisteren. Ik ben heel blij en dankbaar dat zij voor mij deze reading heeft gedaan. Het lijkt alsof je me heel goed kent, als je dit al kan vertellen zonder al te veel achtergrond informatie. Dat je de reading ook op afstand doet zal voor veel mensen een drempel wegnemen. Het is heel persoonlijk, maar de drempel is lager.
 
Dankjewel!
Tijdens de reading zeiden meerdere kaarten hetzelfde, dan weet je dat het klopt.Jennifer trakteerde mij op een serie inzichten en antwoorden op de door mij gestelde vraag. Begeleid door een duidelijke uitleg met een prettige stem begreep ik de kaarten nog beter en voelde ik aan alles; Dit klopt!De uitleg die Jennifer intuïtief doorgaf terwijl we niet face to face zaten was spot on. Als iemand je op afstand zo goed kan lezen en de kaarten zo treffend weet te vertalen zonder mijn persoonlijke situatie te kennen dan kun je wel spreken van een heel bijzonder mens. De reading heeft ,mij geraakt en heeft me gemotiveerd verdere stappen te zetten. Ik kijk uit naar een volgende sessie!
Lieve Jennifer, ik had het niet verwacht, maar wat had ik het nodig! Zo gaaf, hoe puur en ontroerend jouw stem, jouw verhaaltjes en kleine lesjes, inspirerend en zoveel wijsheid al in dit ene verhaal, zo met elkaar verbonden!!! Ik zou met liefde en plezier uren naar jouw podcast kunnen luisteren.
Lieve Jennifer, ik heb net jouw podcast beluisterd, en waarschijnlijk moest ik er weer even aan herinnerd worden meer met mijn gidsen bezig te zijn. Ik was vergeten dat ik het Universum alleen maar hoeft te vragen!
Ik heb de reading op afstand gedaan, en ben er zeer van onder de indruk, was geëmotioneerd, en werd heel rustig, kreeg er ook een warm gevoel van. Dankjewel voor deze prachtige reading. Je sloeg zo de spijker op zijn kop!
Lieve Jennifer! Ongelofelijk, ik moest echt een traantje laten. Nadat ik een tweede keer had beluisterd kon de reading nog meer op mij inwerken. Wat een kunstwerk deze reading. Zo compleet!
 
Dankjewel!
Ik luisterde naar Jennifer’s hartmeditatie, ooohhh…zoooo huilen.
Dankjewel lieve Jennifer! Je stem is like an angel.
Voor een vrijgezellenfeestje van mijn zus, heeft Jennifer een groepsreading gegeven. Bij het eerste contact om het te regelen voelde het al zo goed, dat we meteen overtuigd waren dat zij het moest zijn. Jennifer is een mooi mens en het is al prettig om haar en haar energie om je heen te hebben. De familie en vrienden waren achteraf ook zo blij met alles! Het was heel ontspannen en voelde zo natuurlijk allemaal. Dus echt een aanrader als je iets bijzonders wilt doen met een feestje, maar zeker ook individueel. Thanks Jennifer we hebben genoten en mooie inzichten gekregen van je.
 
Dikke kussen van ons.
Ontzettend bedankt voor je reading! Ik kan het niet goed onder woorden brengen wat ik bij je reading voelde, maar ik heb gehuild, me blij en opgelucht tegelijkertijd gevoeld en kreeg ook hoop.
Hi Jennifer, wat is je reading waardevol. Mooie signs al in je reading, je sprak over de ekster en dit is een teken van mij! Ik ga het zeker nog een aantal keren beluisteren en nog meer op me in laten werken. Ik ben er heel blij mee.
Het werken met Jennifer is voor mij heel helpend.Fijn om haar te mogen ontmoeten. Dat geeft mij liefde van binnen.
Wauw wat ben je een prachtig mens. Ik moet ervan huilen. Ik ben zo dankbaar dat mijn overleden mama me naar jou toe heeft doen leiden.
 
Dankjewel!
Magisch hoe de kaarten in de reading zo passend zijn!
Wat heb je een fijne stem om naar te luisteren, heel fijn dat ik na afloop de audio ontving. Dank je!!
Jennifer’s reading kwam op het juiste moment.Ik liep al langere tijd met een bepaalde vraag en onzekerheid in mijn hoofd. De kaarten in de reading klopte enorm met wat ik diep van binnen voelde. Het was een steuntje in de rug die ik nodig had, het gaf me vertrouwen en rust. Wat een magisch gevoel, de liefde en hulp die Jennifer hier in steekt zijn zo waanzinnig!
 
Veel liefs en tot snel!
Jennifer’s reading kwam voor mij precies op het goede moment. Het bevestigde mij wat ik zelf al voelde en gaf me ook een aantal nieuwe inzichten over de vraag die voor mij speelde. Jennifer heeft een ongelofelijke gave in dat ze enorm kan connecten en kan doorzien op een hele heldere en warme manier. Haar reading was zo toegewijd en liefdevol, ik had het voor geen goud willen missen!
Jennifer heeft een uitgebreide reading voor mij gedaan met veel geduld en liefde. Ik was erg ontdaan door de informatie in de reading, die mij enerzijds raakte maar anderzijds meteen ook de antwoorden en de rust gaven waar ik naar opzoek was. Ik merk dat ik nu niet meer met mijn vragen bezig ben terwijl ik er eerst door werd opgezogen. De reading was precies dat wat ik nodig had om het los te kunnen laten, en de geruststelling dat het allemaal al goed was en/of goed zou komen.
bottom of page